Activiteiten


Personal, Executive &
Virtual Assistant
Op locatie als Personal Assistant (PA), (Directie)secretaresse of Executive Assistant (EA) en vanuit eigen kantoor als Virtual Assistant (VA). Structuur en overzicht brengen met alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals agenda- en
e-mailbeheer, reizen, bijeenkomsten, vergaderingen, correspondentie, presentaties, facilitaire zaken.

Microsoft Office
‘Tips & Tricks’

Efficiënter werken door optimaal gebruik van de Officeprogramma’s.
(Certified Microsoft Office Specialist). Individuele training: samen achter de computer en de vele mogelijkheden van de Officeprogramma’s (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote) direct in praktijk oefenen en indien nodig gelijk de computer hierop instellen.

 


Secretaressecoach on-the-job

Individuele, vakinhoudelijke coaching aan managementondersteuners: optimale samenwerking en communicatie. Met individuele coaching bereiken dat de secretaresse net dat stapje meer maakt en proactief en zelfstandig kan werken. Structuur en overzicht brengen en zorgen dat er efficiënt gewerkt kan worden, eventueel in combinatie met de training Microsoft Office ‘Tips & Tricks’.

Evenementenorganisatie

De organisatie van netwerkborrels, personeelsuitjes, beurzen, symposia. Het volledig uit handen nemen van de organisatie van een evenement. Ervaring met de organisatie van beurzen en congressen in binnen- en buitenland, netwerkbijeenkomsten, symposia en personeelsuitjes. Is het evenement al helemaal geregeld en heeft u gedurende uw evenement een supervisor of gastvrouw nodig, dan is dat ook mogelijk.

PA ‘for a day’

Extra handen voor een evenement of bepaald project of bijvoorbeeld het reorganiseren van uw computer, bestanden of e-mail. Geen ‘vaste’ ondersteuning nodig, maar af en toe behoefte aan extra handen: het maken van een handboek (facilitair of secretarieel), regelen van kerstpakketten en/of relatiegeschenken, het maken van presentaties (PowerPoint) of sjablonen of ‘Eerste Hulp bij Social Media’.

 

Referenties:
Loading Quotes...