Een gezond, succesvol en ondernemend 2023 gewenst!

2 januari 2008 >> 2 januari 2023. Allereerst de allerbeste wensen voor een mooi, gezond en ondernemend nieuwjaar. Vandaag bestaat Ringelenstein.com 15 jaar. Hoe anders is het nu in vergelijking met mijn start. Waren er toen nog niet veel ZZP’ers op mijn vakgebied, dat is in de huidige tijd heel anders. Zelf ben ik van fulltime PA/VA-klussen nu voornamelijk aan het werk als secretariaatscoach, digicoach en trainer Microsoft Office. Daarnaast heb ik nog diverse PA-klussen, ook omdat het nog steeds mijn vak is en ik het nog steeds leuk vind. ‘Do what you love, love what you do’ >> ik heb het nog steeds naar mijn zin en ga gewoon weer door.

Bedankt:
💎 Opdrachtgevers: voor het vertrouwen en de mooie klussen die ik mocht en mag doen
💎 ZZP-collega’s: voor de fijne samenwerking, het sparren en het doorgeven van mooie opdrachten
💎 Collega’s bij opdrachtgevers met wie ik samen heb gewerkt en nog steeds werk: voor de collegialiteit
💎 Coachees: voor de fijne samenwerking
💎 Deelnemers aan trainingen: voor jullie enthousiasme
💎 Samenwerkingspartners: voor de fijne samenwerking en het vertrouwen
💎 Overige contacten>>familie, vrienden, ‘zomaar’contacten: voor het noemen van mijn naam, het taggen en het gunnen van mooie opdrachten
💎 Tot slot het allerbelangrijkste, mijn lieve gezin: voor jullie support!