Meer weten over Teams? Informeer naar de online training!

Ruim 4 weken thuis aan’t werk. Ik mis het autorijden en de vele telefoontjes, de sociale contacten zowel privé als zakelijk en de mooie opdrachten en projecten waar ik mee bezig was…

Wat ik niet mis zijn de ellenlange files en daardoor lange reistijden, de hoge werkdruk en het gevoel altijd ‘aan’ te staan…

Ik begin mijn draai weer te vinden en geniet ervan dat ik ‘gewoon’ elke dag mijn rondje kan lopen, ondanks de rare tijd waarin we leven. Een opdrachtgever gaf me extra uren en een andere vroeg me hem te helpen met digitaliseren en dat was mijn eerste online training. Inmiddels heb ik al meerdere trainingen MS Office ‘Tips&Tricks’ en ‘Teams’ via Teams gegeven. Wil jij meer weten over Teams of bijv. Outlook? Bel 06-28434320, app of e-mail naar info@ringelenstein.com