Bruiloft in onze tuin!

De vakantietijd is weer voorbij, tijd voor een update😉! Het was wat rustiger en naast de gebruikelijke werkzaamheden waren we privé ‘druk’ met de voorbereidingen van het huwelijk van onze zoon en schoondochter. Zij hadden als locatie onze eigen tuin gekozen, hoe bijzonder is dat! Vorige week vrijdag was het zo ver en konden we met volle teugen genieten, we genieten nog na!

Voor het najaar is de agenda alweer aardig gevuld:
💎2 mooie coachingsopdrachten 
💎diverse Officetrainingen 
💎VA voor meerdere organisaties
💎bestuurssecretaresse bij de KCB
💎interim PA en facilitymanager bij Container Centralen

Kortom ik verveel me niet en voor interimopdrachten heb ik op dit moment geen tijd, maar voor coachen en training heb ik blokken in mijn agenda.
Zoek je een collega freelancer, zal ik proberen te helpen, de afgelopen weken heb ik bij 3 organisaties een collega #freelancer kunnen plaatsen.

Wil je meer weten, bel of mail me!

www.ringelenstein.com