Activiteiten


Secretariaatscoach
Individuele, vakinhoudelijke coaching ‘on-the-job’ aan managementondersteuners, soms ook voorafgegaan door een secretariaatsscan. Werkprocesoptimalisatie, samenwerking, communicatie en digivaardigheid. Met individuele coaching bereiken dat de secretaresse net dat stapje meer maakt en professioneel, proactief, efficiënt en zelfstandig kan werken. Deze coaching is vaak in combinatie met de training Microsoft Office ‘Tips&Tricks’.

Trainer: MS Office ‘Tips&Tricks’

Individuele training op digivaardigheid. Optimaal gebruik van de vele mogelijkheden van de Officeprogramma’s (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams, Office 365). Direct in de praktijk oefenen en indien nodig gelijk het profiel hierop instellen. Daarnaast is er ook een training ‘Efficiënt Notuleren’ mogelijk.

Gecertificeerd Microsoft Office Specialist!

 


Eventmanager

De organisatie van symposia, beurzen, netwerkborrels, personeelsfeesten etc. Het volledig uit handen nemen van de organisatie van een evenement. Ervaring met de organisatie van beurzen en congressen in binnen- en buitenland, netwerkbijeenkomsten, symposia en personeelsuitjes. Is het evenement al helemaal geregeld en heeft u gedurende uw evenement een supervisor of gastvrouw nodig, dan is dat ook mogelijk.

Personal & virtual assistant

Op locatie als personal of executive assistant (PA of EA) en vanuit het eigen kantoor als virtual assistant (VA). Ondersteuning bij de meest voorkomende secretariële en organisatorische ondersteuning, zoals agenda- en e-mailbeheer, reizen, bijeenkomsten en vergaderingen, correspondentie, presentaties etc.

PA ‘for a day’

Geen ‘vaste’ ondersteuning nodig, maar af en toe behoefte aan extra handen? Tijdelijke ondersteuning bij een evenement of specifiek project. Hulp bij het inrichten van Officeprogramma’s; het reorganiseren van uw computer, bestanden of e-mail; het maken van een handboek (facilitair of secretarieel); het regelen van kerstpakketten en/of relatiegeschenken en het maken van presentaties (PowerPoint) en sjablonen of ‘Eerste Hulp bij Social Media’.

 

Loading Quotes...