Activiteiten


Personal, executive &
virtual assistant
Op locatie als personal assistant (PA), directiesecretaresse of executive assistant (EA) en vanuit eigen kantoor als virtual assistant (VA). Structuur en overzicht brengen met alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals agenda- en
e-mailbeheer, reizen, bijeenkomsten, vergaderingen, correspondentie, presentaties, facilitaire zaken.

Training: Office ‘Tips&Tricks’
en ‘Efficiënt Notuleren’

Individuele training: Efficiënt werken door optimaal gebruik van de vele mogelijkheden van de Officeprogramma’s (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote). Direct in de praktijk oefenen en indien nodig gelijk de computer hierop instellen. Daarnaast ook de training ‘Efficiënt Notuleren’ met notuleren op de laptop.

Gecertificeerd Microsoft Office Specialist!

 


Secretaressecoach ‘on-the-job’

Individuele, vakinhoudelijke coaching aan managementondersteuners: optimale samenwerking en communicatie. Met individuele coaching bereiken dat de secretaresse net dat stapje meer maakt en proactief en zelfstandig kan werken. Structuur en overzicht brengen en zorgen dat er efficiënt gewerkt kan worden, eventueel in combinatie met de training Microsoft Office ‘Tips & Tricks’.

Eventmanager

De organisatie van symposia, beurzen, netwerkborrels, personeelsfeesten, etc. Het volledig uit handen nemen van de organisatie van een evenement. Ervaring met de organisatie van beurzen en congressen in binnen- en buitenland, netwerkbijeenkomsten, symposia en personeelsuitjes. Is het evenement al helemaal geregeld en heeft u gedurende uw evenement een supervisor of gastvrouw nodig, dan is dat ook mogelijk.

PA ‘for a day’

Geen ‘vaste’ ondersteuning nodig, maar af en toe behoefte aan extra handen? Tijdelijke ondersteuning bij een evenement of specifiek project. Hulp bij het inrichten van Officeprogramma’s; het reorganiseren van uw computer, bestanden of e-mail; het maken van een handboek (facilitair of secretarieel); het regelen van kerstpakketten en/of relatiegeschenken en het maken van presentaties (PowerPoint) en sjablonen of ‘Eerste Hulp bij Social Media’.

 

Loading Quotes...