Activiteiten-oud


Personal, Executive & Virtual Assistant

Op locatie als Personal Assistant (PA), (Directie)secretaresse, Managementassistent of Officemanager en vanuit eigen kantoor als Virtual Assistant (VA).
Secr Ondersteuning
Structuur en overzicht brengen met alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals agenda- en mailbeheer, reizen, bijeenkomsten, vergaderingen, correspondentie, presentaties, facilitaire zaken.


Office ‘Tips & Tricks’

Efficiënter werken door optimaal gebruik van de Officeprogramma’s.
(Certified Microsoft Office Specialist)

Tips-en-tricks
Individuele training: samen achter de computer en de vele mogelijkheden van de Officeprogramma’s (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote) direct in praktijk oefenen en indien nodig gelijk de computer hierop instellen.


 


Coach ‘on-the-job’

Individuele coaching aan managementondersteuners: vakinhoudelijk, optimale samenwerking en communicatie.
Coach
Met individuele coaching bereiken dat de secretaresse net dat stapje meer maakt. Structuur en overzicht brengen en zorgen dat er efficiënt gewerkt kan worden, eventueel in combinatie met de training Office ‘Tips & Tricks’.


Evenementenorganisatie

De organisatie van netwerkborrels, personeelsuitjes, beurzen, symposia.

Evenement
Het volledig uit handen nemen van de organisatie van een evenement. Ervaring met de organisatie van beurzen en congressen in binnen- en buitenland, netwerkbijeenkomsten, symposia en personeelsuitjes. Is het evenement al helemaal geregeld en heeft u gedurende uw evenement een supervisor of gastvrouw nodig, dan is dat ook mogelijk.


PA for a day

Extra handen voor een evenement of bepaald project of bijvoorbeeld het reorganiseren van uw computer of e-mail.
Buttons3- (13)
Geen ‘vaste’ ondersteuning nodig, maar af en toe behoefte aan extra handen:
Het maken van een handboek (facilitair of secretarieel), opschonen en reorganiseren van bestanden en e-mail, ‘Eerste Hulp bij Social Media’, het maken van presentaties (PowerPoint) of het maken van sjablonen.