Dag van de ondernemer!

Vandaag is de dag van de ondernemer. Bijna 15 jaar werk ik als ZZP’er en wat is er veel veranderd: zowel in mijn werkzaamheden als in de digitalisering. Ik begon fulltime als PA voor steeds รฉรฉn opdrachtgever en reed 200 km per dag.

Inmiddels werk ik voornamelijk als (geaccrediteerd) #secretariaatscoach en (gecertificeerd) #trainer Microsoft en werk ik als PA/VA voor verschillende opdrachtgevers. Door de digitalisering werk ik nu zowel op locatie, als vanuit mijn thuiskantoor >> een mooie combi! In al die jaren heb ik een fantastisch netwerk opgebouwd en word ik heel regelmatig gebeld voor opdrachten, dank daarvoor.

Voor nu alvast een heel mooi weekend gewenst. Ik ga nog even door als ondernemer ๐Ÿ™‚

#interim #secretariaatscoach #trainer #microsoftoffice #PA #VA