Happy New Year – 2024

Een gelukkig, gezond en positief ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ gewenst๐Ÿฅ‚๐Ÿพ, maak er iets moois van. Bedankt voor alle leuke contacten, gezellige momenten en mooie leads!

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฅ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ถ๐—ป.๐—ฐ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐˜‚๐˜€ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ. Na een lastige start, had ik al snel diverse, mooie opdrachten bij hele wisselende opdrachtgevers. Het afgelopen jaar werkte ik voor het eerst 4 dagen per week, zowel op locatie als vanuit mijn thuiskantoor. Waar ik startte als fulltime PA, werk ik nu voornamelijk als secretariaatscoach, trainer MSoffice,ย PA,VA en PAforaday en voorlopig bevalt me dat nog prima, op naar een mooi nieuw jaar met nieuwe kansen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, bel (06-28434320) of mail (info@ringelenstein.com) gerust.